Overnatting i Chamonix 2.-3.sep.2011

Hei. Da er høstens første overnattingstur for flokken unnagjort. Vi la turen i nærmiljøet: Chamonix, nærmere bestemt Ekornhaugen, og ekornene besøkte oss til frokosten.

Vi var 7 småspeidere og en lillesøster og 3 ledere som koste seg med grytterett på fredagskvelden. Og Skjokoladekake, mmm. Vi feiret bursdagen til en av ungene. Vi fikk lagd oss ei fin slengdisse, som ble populeær. Da kvelden kom, var vi klare for ei natt i gapahukene. Vi hadde fint vær, men mørkt var det, og etter en del runder på “do” og litt fomling med hodelykter og soveposer falt ulveflokken til ro, og sovnet en etter en til Jungelboka.

På lørdag var det øving på diverse til Småspeidermanøveren. Litt førstehjelp, livlinjekasting, litt pionering, og masse leik før vi avsluttet med ryding og pakking. Takk for en fin tur.