Opptakstur for flokken, nov 2011

Den 12.-13. november var flokken på opptakstur på Helkansætra. Vi var 12 unger og 4 leder pluss en far som dro opp til hytta. og da var det spesielt 6 av ungene som var veldig spente. For noen var det første overnattingsturen og de skulle også bli tatt opp i flokken.

Men først var det mye annet som skulle ordnes, flaggheis, mat, pinnebrødpinner, knivmerket, pinnebrødeig, hvor skal jeg sove?, osv…

 

Vi for delt oss på de forskjellige oppgavene, Og for alle nye flokkunger er knivmerket det første ferdighetsmerket de tar, og de 4 tokk det med glans. Pinnebrøddeig ble laget og forberedelse til taco gjort unna. Takk til kjøkkengjengen. Så ble det etterhvert tid for de “gamle” flokkungene å dra avsted til opptaksplassen for å gjøre istand til opptak. Før de nye ble møt med flokkens velkommst. Opptaket ble både spennende og høytidlig. Så nå har alle fått sitt hemmelige navn og er fullverdige medlemmer av Ulveflokken i Charlottenlund. Etter endt sermoni ble det tid får litt bålkos og sang. Før vi tuslet opptil Helkansætra for nydelig taco, og kveldskos med høytlesning fra Jungelbok.

Søndag var det pionering som stod for tur, førpakking og vask av hytta. Takk for en fin tur.

Lise