Flokktur til Helkanseter 10.-11. mars

Den 10. og 11. mars var vi på etterlengtet overnattingstur til Helkansetra. Vi gikk på ski opp til hytta og det var ganske tungt og uvant for flere av speiderene å gå med tunge overnattingssekker på ski. Men alle kom fram. Været var ikke på sitt beste og det var både vind og sludd, men det er vel ingen sak for tøffe speidere. Noen av jentene dro ned til byen sammen med Lise og deltok i  et radioprogram på P3 i anledning at jentespeideren ble 100 år. De syntes det var veldig stas og gjorde en god jobb. De andre jobbet med naturkunnskap og lærte om tresorter og de nye speiderene tok knivmerket. Vi spiste taco om kvelden og hadde inne-leirbål med masse bra underholdning. På søndagen lærte vi om dyrespor og gikk ut en tur for å se etter spor. Vi fant spor etter ekorn, hare, fugler, rev og muligens grevling. Det vi fant mest av var spor etter det litt merkelige ski-dyret, de var rett og slett over alt Tongue out