Velkommen i speidergruppa

Informasjon til deg som har lyst til å begynne og til deg som nettopp har begynt

Speidergruppa har ca 10 medlemmer i roverlaget, ca 40 medlemmer i troppen og ca 20 medlemmer i flokken. Vi er 9 ledere.

 

Troppen er speiderer fra 5.- 10. klasse, flokken er speidere fra 2. – 4. klasse og roverne er fra 16 år-26 år.

 

Flokken har møte mandager fra 18:00 til 19:30

Troppen har møte mandager fra 18:30 til 20:00

Roverlaget møtes på onsdager.

 

Charlottenlund speidergruppe har lokale i kjelleren på Charlottenlund kirke.

Inngang ved siden av frisørsalongen.

Tropp og flokk bytter på å være inne og ute, dette må man følge med på i terminlista.

Når troppen eller flokken er ute varierer vi en del, det kan være Ringvebukta, Chamonix, Estenstadmarka, Ranheimsfjæra osv.

Innmelding:

Vi har nå venteliste for å bli medlem. Les mer her.

I I speidern er alle medlem i Norges Speiderforbund. De sender ut regning for kontingent, og en del av kontingenten går til forbundet, en del til Sør-Trøndelag speiderkrets og en del til gruppa. Gjennom betalt medlemskap er speideren forsikret. Det må de være for å være med på tur og aktiviteter. Vi melder nye medlemmer inn. For å gjøre det må vi ha fullt navn, adresse, fødselsdato, evt e-post adresse og mobilnummer – samt tilsvarende på minst en foresatt (bortsett fra fødselsdato). Utmelding må gjøres skriftelig via mail til Enhetsleder (flokk, tropp, lag).

Dersom det er spesielle hensyn å ta med det nye medlemmet, eller medisiner han/hun må ha, så vil vi gjerne vite det. Vi tar jo ungene med på tur i skog og mark og overnatter ute. Vi har taushetsplikt. Alle ledere har vandelsattest. Før den nye speideren skal på tur må foresatte lese vår informasjon om sikkerhet på tur.

Her på hjemmesiden til Charlottenlund speidergruppe finner du masse informasjon, og linker til Norges speiderforbund, sør trøndelag krets og speidersport.no. Det viktigste å følge med på er terminlista. Du følger med på den enheten der du er medlem. Alle møter og turer for dette semesteret er datofestet, så man kan sette av turhelgene allerede nå.

Vi må ha beskjed dersom du ikke kan komme på møte eller tur. Gi beskjed i god tid. Til turer er det mye som skal ordnes, utstyr skal med osv, og dette gjøres etter det antall vi forventer er med.  Patruljesamarbeid er viktig i speidern, så oppmøte er viktig!

Skulle en av foreldrene ha lyst tl å være med som leder etterhvert er vi i så fall glad for det! Gruppa er i vekst, og vil trenge flere ledere. Ta kontakt om dere synes det kan virke interessant. Regionen har lederkurs som gruppa dekker for aktive ledere. Dersom dere kan noe som dere vil lære bort til oss på et møte eller to, så si fra om det. Vi er glad for den hjelp vi kan få.

 

Vi har også en facebook side, den heter Charlottenlund speidergruppe. Bli med der hvis du er på Facebook.

Velkommen til oss. Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på.