Fellesturen for Flokk 8.-9. sep.2012

Speiderhytta Stykke ligger godt og vel 3km inn i marka, og med tunge sekker, gikk ungene med godt humør og stå på vilje. Vel fremme satte vi opp to lavvoer og spiste formiddagsmat.

Så var det tid for ei naturløype med oppgaver som spente over mange felt, fra miljøvern til speiderhistorie. Løypa tok vi som ei oppkjøring til Småspeidermanøveren neste helg. Noe ungene gjorde godt.Etterpå var vi ivrig opptatt med å lage Basse.

Om kvelden var det stort Leirbål før vi etterhvert fant roen i lavvoene. Selv om vi ikke var likeheldig med været som forige tur, så var humøret på topp. Og med flaggheis klokka 8.00 var vi tidlig oppe. Scouts own var noe nytt for flere. Etter frokost var det tid for Kanopadling nede på Skjelbreia. Artig å se at så mange ville padle.

Hjemmturen gikk greit og vi takker foreldrene til Ingrid som stilte opp med bursdagsmuffins på parkeringa, det smakte godt til slitene speidere.