Roverlaget på tur til Kårstua desember 2012

IMGP2522-saftig (1)På kvelden den 14. til den 16. desember hadde Charlottenlund Roverlag HSSIO sin (etterhvert) tradisjonelle juletur. Denne ble avholdt på en av våre favoritthytter, nemlig kårstua i bymarka.

I tillegg til medlemmer av gruppa hadde vi også to gjester med på tur, Ingeborg og Vegar hadde med hver sin venninne og begge storkoste seg på tur med roverlaget.

Flesteparten ankom hytta på kvelden den 14. og det ble fyring av peis, brødskive med nugatti og generell kos. Lørdagen startet i samme stil: Vi sto opp alt for seint, fyrte i peisen og spiste brødskive med nugatti.Selvsagt hytteturaktivitet fortsatte i form av fri, nyskapende dans, krydret te og sofakos.

Når Daphne, Ingeborg og Eirin kom utpå kvelden ble det andre boller, i form av pepperkakebaking. Dette var stor stas, og flere av våre kunstneriske sjeler viste stor skaperglede.

Det ble wienerpølser til middag og luften ble etterhvert fylt av harmoni (Det finnes røkelsespinner i østerrike som heter det). Skitprat og sjokoladespising fortsatte ut i de veldig sene nattetimer, så det var en trøtt gjeng som sto opp på søndagen. Heldigvis gikk ting etter planen (Til en viss grad) og vi fikk vasket oss ut og spasert tilbake ikke så alt for forsinket i forhold til tidsplanen.

Takk for en flott tur til alle involverte, og godt,nytt speiderår!

Hilsen Vegar

Her er et par bilder