Nyttårfesten 2013.

DSC03885Mandag 28. januar samlet vi Charlottenlund speidergruppe til en stor nyttårsfest!

Oppmøtet var stort, så lokalet ble fylt opp til randen av speidere, ledere, søsken og foreldre. Det summet godt i kirkestua, hvor vi var samlet.

 

Bente fortalte litt om landsleiren, sommerens store happening!

Lederne hadde funnet fram bilder fra landsleire de og speidere hadde vært med på opp gjennom årene. Mange blide fjes å se på bildene, og vi fikk se at det gjelder alltid å være beredt- sol enkelte år og flom i leiren andre! Vi oppfordrer alle i Tropp og Roverlag bli med på leir 06.-13.juli 2013! Mer informasjon kommer senere!

 

Både Flokken og Troppen hadde litt underholdning, før vi gikk løs på kakefat og pølser. Det virket som alle speiderne synes det var fint å være samlet, og det håper vi dere andre også synes.

Mange ivrige loddselgere bidro til at vi fikk et overskudd på festen på hele 7490,- kr! Speidere hjalp også til med pølsesalg, utlodning og rydding. Tusen takk til alle som hjalp til, og spesielt foreldregruppa som bidro sterkt med planlegging, gjennomføring og med å skaffe flotte gevinster!

Vi ønsker oss flere bilder fra festen, send dem på epost. til Lise om du har.