2013-TSF – Trønderspeidere i friluft for tropp

 

2013tsf

TSF – Trønderspeidere i Friluft 2013 er historie.

Stornesøra stilte med godvær (nesten) hele helga, noen ble nok solbrent.

Troppen stilte med alle 4 patruljer, ikke fulltallige, men gode patruljer likevel. De som var med gjorde en kjempeinnsats. 

Det var stor spenning lørdagskvelden – ville Troll komme til NM i speiding. Etter kjempegod innsats på søndag holdt det likevel ikke til NM plass – men en flott 9. plass totalt og nr 5 i Sør Trøndelag for Troll. De andre patruljene har også god grunn til å være fornøyd. Resultatlisat blir lagt ut på kretsen sin hjemmeside.


Lederene i Charlottenlund speidergruppe var sterkt involvert. Blandt annet satt Bjørn Olav  i komiteen og hadde ansvar for den parktiske oppgaven, som innebar å bygge Olabil, og senere konkurrere i Olabilløp! Denne oppgaven var inspirert av lignende oppgave på landsleir i 1985, og var kjempepopulær blandt alle speiderene da som nå. Avisoppslag ble det i Adressa.no, og fredag 3. mai blir vi å se i Ranheimavisa.