Familietur for flokken 9. feb 2014

DSC 0769Søndag 9.februar oppbrant med sol og lettskyet himmel. Så alt var lagt til rette for en fin dag på isen på Stavsjøen.

Men på grunn av den evige vinden vi har hatt i vinter, ble grillmaten igjen hjemme. Speiderne savnet nok bålet å samles rundt. Men termospølser går også ned. De smaker faktigst ganske godt….

 

Isbor og stenger ble funnet frem og alt ble gjort klart til ivrig fisking. En mann som fisket på den andre siden hadde fått fire stykk fisker, så nå var det bare å vente.

Ikke alle hadde like mye tålmodighet til isfisking så noen falt for fristelsen og heller benyttet en blank isflate til skøytegåing. Og med spark og fjellduk ble det også fine seilforhold på isen.

Etterhvert var det ganske folksomt rundt oss og en masse leven, jeg tror nok at fisken så sitt snitt til å flykte langt ut eller la seg flat på bunnen, for agnet våres lot den i allefall dingle på krokene helt i fred. Ingen fisk på oss i år…

Men en koselig dag på isen sammen med både store og små. Takker alle for oppmøte, og så sees vi til ny isfisketur neste år…