Troppstur til Duddelibu og Gammelvollstuggu

Gammelvollstuggu med isÅrets første tur gikk til en hyttevandring i Selbu. Første natta var vi delt opp i to, den ene gruppa var i Dudlibu og den i Brekken fjellstue. På lørdag møttes vi ved Dudlibu og gikk til Gammelvollstoggo. Solen tittet av og til ut av skyene og det var snø og is litt rundt omkring. Vi gikk med storsekken, men kom oss fram. Det var ikke veldig kaldt og det tok ikke tid før alle var rigget seg til i hytta. Vi var en tur ute der vi drev med skøyter og tur.

Så var det grønnsakssuppe til middag. På søndag var det felles frokost og vi begynte med rydding og vasking etterpå. Det var utelek helt til vi hadde rester av middagen til lunch. Så begynte vi på veien tilbake og avsluttet på tradisjonelt vis.

Hilsen Marthe, peff-ass i fjellrev.

Her er noen bilder, det kommer flere:)