Troppstur til Stykket sammen med 10. Trondheim og Vikhamar

hvitgran

Oppmøte: Parkeringsplassen på Våddan, fredag kl 19.00

Henting: Samme sted, søndag kl 13.00

Avmelding: Pr. mail eller SMS til Bente innen onsdag kveld. 

Opplegg/program:

Vi i Charlottenlund skal på tur igjen sammen med Vikhamar og 10. Trondheim speidergrupper.

Mer info i terminlista

Rovere fra de samme gruppene og FSK skal også være med og ha sitt eget program. De skal bo på Kårstua.

På fredag kveld spiser vi felles kveldsmat før vi skal sove inne på Stykket. Det er ikke nok madrasser til alle speiderende fra alle troppene, så her ligger vi tett – også på gulvene på liggeunderlagene våre.

 

Det blir en egen samling av førerpatruljene på fredagskvelden, som skal få noen oppgaver på turen.

På lørdag skal vi være ute hele dagen. Først setter vi opp leir på jordene nedenfor Stykket. Vi sover i lavvoene. Det blir også en vennskaplig “speiderolympiade” før vi avslutter kvelden med et leirbål. (Vi antar at bålforbudet blir løftet).

På søndag har vi ikke program utover å pakke ned, rydde, vaske og forlate Stykket.

Utstyr å ta med

Været vil trolig bli ganske regnfullt, evt. kommer det sludd og snø. Derfor er det viktig med godt regntøy som holder deg tørr og varm. Husk ull innerst og ekstra skift. Det er fremdeles endel is på veien mellom Våddan og Stykket, så brodder er anbefalt. Når det er så mange speidere samlet på samme sted, er det viktig at alle klærne er merket med navn. 

Ta med en god sovepose (vinterpose om du har) – og gjerne også en innerpose, og selvfølgelig et liggeunderlag.

Husk også spisesett og termos, hodelykt med gode batterier, lue, votter (og reservepar), speiderskjorte og -skjerf, drikkeflaske (fyll opp med vann hjemmefra), støvler eller vanntette vintersko (ikke lave sko).  Leirbålskappe hvis du har.  Se ellers pakklisten for vintertur

Mat å ta med

Lederne lager felles kvledsmat på fredagskvelden. Ellers trenger du å ta med frokost lørdag, lunsj/matpakke lørdag, BÅLPAKKE til middag lørdag og frokost samt lunsj på søndagen.  Noe ekstra til lørdagskvelden og litt godteri kan tas med.