17. mai 2014

bilde 012Hei. I år vil vi sammen med  Sør-Trøndelag Krets av Nsf gå som gruppe i folketoget  17.mai. Vi vil ha speidere i flaggborgen som vanlig i tillegg. Fra i år vil vi få tildelt fem plassser i flaggborgen (men det er mulig at det er plass til flere.)

Vi håper at flest mulig av Flokkunger, Speidere og Rovere vil være med å gå i toget.

Oppmøte er øverst i Munkegata, ved ingangen til Nidarosdommen. Klokka 12.45. Toget løser seg opp etter torget, så vi tar henting ved Kunstindustrimuseet.

 

Gi beskjed via epost til lise.brekken@ntebb.no om du vil være med. Og, viktig info til de som vil stille i flaggborgen, det blir øving til flaggborgen 14. mai kl 18:30 utenfor kretskontoret (Neufeldtsgate 3). Se terminliste http://gadegvill.no/index.php/terminliste-ical/219-flaggborg

Det vil i år bli ett eget Grunnlovsjubileumsmerke til de som blir med! Alle stiller i Speiderskorte! (bunad  er unntaket!).