Nyttårsfest 5. januar 2015

13Vi startet det nye året med en nyttårsfest for hele gruppa med storfamilien. Vi var så heldige å få låne Storsalen på Ranheim skole også i år.

Foreldregruppa hadde ordnet med pølsemiddag med salater til sultne speidere og foreldre. Noe som smakte godt. Tusen takk for god mat og god service!

Vi koste oss med brus, kaffe og kaker, som velvillige foreldre hadde hatt med, mens noen av speiderne hadde litt underholdning. vi så også bilder fra siste året. Vi har gjort mye…

 

Noen av speiderne solgte lodd til det “Lille” lotteriet vårt og det ble solgt mange lodd. Og med det fine premie bordet steg stemninga når trekkinga begynte. Vi hadde hele fire fruktkurver, sponset av Prix Jakobsli, Rema Jakobsli, Bundpris og Rema Vikelvfaret. I tillegg hadde vi fått premier fra Jakobsli Hårstudio, Lysstøperiet på Ranheim, og mange flotte premier fra speiderne.

Men selvsagt er det noen som har større vinnerlykke enn andre. Så det blir litt skeiv fordelt, ikke sant Emil 🙂

Men hovedsaken er jo at vi får inn penger til driften av speidergruppa, noe som gikk kjempe godt, hele 12 275,- i netto. Tusen takk for god innsats, alle sammen!