Åpning av Friluftlivets år 2015

20150113 17374413. januar 2015 var åpninga av Friluftslivets år 2015. Siden vi vanligvis ikke har speidermøter på tirsdager, var det frivillig å bli med, men hele 10 stykk fra troppen og 7 fra flokken møtte opp på torget til åpninga. Flott!

Noen hadde vært en runde rundt på torget og fått prøvd seg på fuglekassespikring, vedhugging og ikke minst forsynt seg av tomatsuppa som ble delt ut, “Den var god!” var gjenomgangstonen i flokken. Klokka ti over seks gikk startskuddet på løypa rundt sentrum av Trondheim. De fleste av oss ble med opp til Marinen hvor Kattem Speidegruppe hadde ordnet med lavvo og bål.

Men én av oss var klar for langtur og gikk hele løypa på 5 km. Han sa at det var mye å ta seg til og se på, så det gikk helt fint å gå. Flott!

På Marinen hadde vi Jetskiløp, og “Dra speiderledere i Pulkløp”. Artige konkurangser begge deler. Varm saft og kaffe ble delt ut til alle som ville ha. Og det var flere som grillet pølser på bålet. Tilsammen var vi vel ca 40 speidere der. Takk for en trivelig kveld.