Troppstur til Vassfjellet

hyttaTroppen har vært på et veldig fint sted, nemlig Melhus speidergruppes hytte på Vassfjellet.

Bjørn Olav og Bente hadde vært der på befaring tidligere, men det var første gang troppen dro på tur til denne hytta. Det var kanskje ikke siste gang?

Turen startet med patruljevis navigering opp fra parkeringsplassen til hytta, 3,3 kilometer lenger inn og endel høydemeter opp. For noen ble det en litt tøff oppstigning, men alle ble belønnet med nydelig utsikt da vi kom fram.

Hovedaktivitetet på lørdagen var førstehjelp og skadestedsjobbing. Mange gjorde også en god innsats for hytta med å sanke tørre greiner og trestubber til ved. Etter en god grønnskapssuppe ble det inneleirbål med masse sang og gode innslag. Det var mange som ikke hadde sine barnestemmar kvar på søndagen!

På søndagen delte vi oss i toppturgjeng og snøballkrig-gjeng. Snøballkrigen ble visstnok “epic”! Og vi som gikk til en topp fikk flott utsyn mot Trondheim og Vassfjelltoppen, og en ganske kupert nedkjøring, nærmest kulekjøring.

Nedfarten var bratt, og ganske isete etterhvert som vi nærmet oss Kvål, så vi ble alle slitne av å ploge hardt eller av å falle litt. Ned kom vi ihvertfall. Takk for en flott tur til alle som var med!

Bildegalleri: