Halloweentur for troppen til Vassfjellet

Halloweentur for troppen

Troppen, dvs. 13 speidere og 5 ledere, var på tur til Melhus speidergruppes hytte på Vassfjellet i helga 30.10-1.11.

Temaet for turen var Halloween, så vi hadde med masker, sminke, skumle rekvisitter og litt utkledningsklær. I tillegg lagde speiderne sine egne spøkelser av materialer vi hadde med og materialer de fant

Turmålet på lørdagen var selvfølgelig Vassfjelltoppen og etterpå var det rett på Halloweenforberedelser. De ivrigste nærmest løp hele veien opp og ned, bare for å komme igang. Vi spiste gode speider-burgere sammen og deretter gikk lederne ut i skogen rundt hytte for å henge opp refleksløypa og forberede “skummelhetene” der

Da mørket ble speiderne sendt ut to og to i refleksløypa. Vi ledere syntes det var kostelig moro å skremme speiderne våre, og de fleste speiderne syntes det var en skummel, men gøy løype. Etterpå hadde vi et godt, gammeldags speiderleirbål innendørs.

Alle bildene fra Bente og Nils Andreas: