Nyttårsfest 2019

Speidere, søsken, foreldre og annen familie inviteres til nyttårsfest mandag 14. januar kl. 17-19 i festsalen på Ranheim skole.

Det blir anledning til å kjøpe enkel middagsmat bestående av pølser, salater og forskjellig tilbehør, og det vil også bli servert kaker. Pris kr 50,- for liten porsjon, 75, – for stor porsjon. I tillegg blir det loddsalg. Betaling kan gjøres med kontanter eller vipps, og alt overskudd går til speidergruppa. 
Vi ber denne gangen alle gutteforeldre om å ta med kake, fruktfat eller tilsvarende. Jenteforeldre ber vi om å ta med kaffe eller te og 1-2 flasker brus/saft.

Salg av brukt speiderutstyr
Vi ønsker å gjøre det lettere for speidere å kunne kjøpe brukt turutstyr og tur-/speider-klær! Vi oppfordrer derfor alle til å se gjennom boden/klesskapet før nyttårsfesten, og ta med det husets speider(e) er vokst fra, men som fortsatt er i en sånn stand at det fortjener flere turer.
Merk tingene med vipps-nr, navn og pris. Under festen vil vi ha egne bord der dette kan legges, og hvor man kan se om man finner noe man selv trenger rimelig og miljøvennlig. (Merk at “bruktbutikken” blir selvbetjent, med mindre du selv velger å passe på det du skal selge til det evt. blir solgt.)

Vi håper mange har mulighet til å bli med! Velkommen!

Hilsen Foreldrerådet