Kretsleir på Stykket

Til sommeren er det på kretsleir på Stykket. Leiren er i tidsrommet 8 -15 juli. Merk at leiren varer til mandag morgen, pga begrensing på biltrafikk i bymarka i helga. Denne siden vil holdes oppdatert med aktuell informasjon om leiren.

Om leiren:

Det blir haik i marka, Scouts Own i Nidarosdomen, vannaktivteter i Skjelbreia, osv

Leiren legger ut offisiell informasjon på: https://www.facebook.com/KretsleirStykket19/

http://instagram.com/stykket2019

Påmelding:

Frist for påmelding er 10 mars. For å melde seg på må man gjøre to ting: send en epost til enheten din om at du vil være med og betal kontingenten for leiren til gruppas konto nr: 4202 34 66710. Merk innbetalingen med navn på deltaker samt enhet.

Deltakeravgift: 2100kr for troppsspeider, 2100kr for rover, 500kr for flokkspeider, 850kr for leder, 400 for lederbarn og 0kr for stab.

Lommepenger: 

Vi oppfordrer speiderne til å begrense lommepengene til maks 500kr. Penger kan brukes på kiosken på Stykket eller på bydagen. Merk at det ikke selges effekter eller speiderutstyr på leiren slik at det egentlig ikke er noe behov for penger.

Ledere på leir: 

Eivind Smørgrav, Bjørn Olav Brekken, Kim Ivar Andersen, Petter Gjerp, Torbjørn Rian, Kristina Rigland og Lise Brekken vil være på leiren.

Oppmøte: 

Charlottenlund møter på Våddan kl 10:00 mandag 8/7. Sekkene kjøres opp og vi går opp til Stykket.

Henting:

Leiren varer til mandag morgen den 15/7. Konkret info om henting kommer etter hvert.

Hjelp til riving av leir:

Leiren rives og utstyret skal fraktes ned mandag formiddag. Dette trenger vi hjelp til! Vi ønsker hjelp til å frakte utstyr ned med bil / henger, samt å pakke ut på lokalet.

Helseskjema:

Alle deltakere må fylle ut og levere helseskjema. Last ned skjem her.

Pakking:

Speiderleir i trøndelag betyr helgardering; ta høyde for sol, knott, regn, kulde, etc. Sekkene kjøres inn til Stykket fra Våddan, så det er ingen grunn til å pakke lett. Husk å merke personlig utstyr med navn. I tillegg til det åpenbare, ta med: pose til bestikk, myggmiddel, solkrem, sekk til haik, sovepose, liggeunderlag, bestikk til eget bruk, regntøy, badetøy, håndkle, termos,