Sommerfest 12. juni 2019

Speidere, søsken, foreldre og annen familie inviteres til sommerfest onsdag 12. juni. I år som i fjor blir sommerfesten i lokalet “Lemmen” på Steinerskolen på Rotvoll (ca2-300m fra Rotvollfjæra). Dørene åpnes kl 17, og kl 18 blir det overgangssermoni mellom Bever/Flokk/Tropp samt utdeling av merker.

Det blir anledning til å kjøpe enkel mat, kaker og drikke samt loddsalg. Ta med egen kopp/tallerken, så slipper vi å bruke engang-servise. Betaling kan gjøres med kontanter eller vipps, og alt overskudd går til speidergruppa.

Vi er avhengig av hjelp fra foreldre og speidere med gjennomføring av festen. Vi ber derfor foreldre med unger i Tropp om å ta med kake, foreldre til Flokk-speidere om å ta med annen mat som kan spises med fingrene, f.eks. påsmurte rundstykker, pizzasnurrer el.l, og foreldre til Bevere om å ta med gevinst til lodderi + 2-3 kanner/termoser med kaffe/te.

Salg av brukt speiderutstyr
På samme måte som ved nyttårsfesten oppfordrer vi alle til å se gjennom boden/klesskapet og ta med det husets speider(e) er vokst fra, men som fortsatt er i en sånn stand at det fortjener flere turer. Merk tingene med vipps-nr, navn og pris. Merk at “bruktbutikken” blir selvbetjent, med mindre du selv velger å passe på det du skal selge til det evt. blir solgt.

Vi håper mange har mulighet til å bli med! Velkommen!

Hilsen Foreldrerådet