Støtt speidergruppa!

Skattefri gave

Det er mulig å gi en skattefri gave til speidergruppa. Da betaler man ønsket beløp inn på kontonummer 8101.05.48195. Innbetalingen merkes med ditt personnummer og med at gaven er dedikert til Charlottenlund speidergruppe. Norges speiderforbund, som er eier av  kontoen, vil så overføre gaven til Charlottenlund speidergruppe. Det er ikke mulig å legge føringer for hva gaven skal benyttes til.

Grasrotandelen

Her kan du søke opp Charlottenlund speidergruppe og registrere Charlottenlund speidergruppe som din Grasrotandelmottager online. Du kan også skrive ut Strekkode som du kan ta med til tippekommisjonæren for å registrere. Strekkoden kan gjerne deles ut til andre som kan tenke seg å støtte gruppa gjennom Grasrotandelen. De fleste kommisjonærene finner frem hvis du sier fra at du vil ha Charlottenlund Speidergruppe på grasrotandelen.