Chamonix 21 aug.2015

20150821 195232 640x360Overnatting i Gapahuk er for pingler, alle våre småspeidere ville ligge under åpen himmel. Høstens første natt i naturen med en flokk som 14 speidere og 3 ledere. Vi startet turen med ett gruppebilde, før vi gikk løs på fordypningsmerket kniv,

både knivregler og praktisk bruk av kniven er greit å kunne i speidern. De som var med før sommeren lærte opp de nye, og med “learning by doing” som motto, fikk vi jammen bruk for plaster også. Etter som rørepinner, piler og buer ble ferdig var det knutetauene som ble tatt i bruk. Knuter er også noe en hver speider må kunne, det vet alle….

Sippline er litt skumelt men det killer i magen og latteren sitter løst bare man har prøvd en gang…

Kveldsmat og Leirbål hører også med. og spesielt det siste er gøy, og sang og vitse tradisjoner går vidre. Vi har noen gjenganger på programet. Natta forløp stille og rolig, med noe følle på do underveis, den lyseste sommernatta er over og mørket er her.

Vi våknet med fuglene og hadde en fin morgenstund før vi fant frem frokosten. Ikke alle hadde spist opp leirbålsgodt fra kvelden før. men godteri er kun lov under leirbål..

Dagen gikk med til flere knuter, spikking, lek og det å bli kjent med hverandre. Og vi var også en tur å tømte fuglekassene våre. Alt i alt en vellykket tur med mye mestring!