Høstens først flokktur, 26.-27. August

Høstens første tur gikk til Solhaug, hytta til Aase. Vi begynte med telt oppsett, patruljevis, og vi begynner å kjenne Domene nå, og får de ganske lett opp. For noen var det første overnating med speidern. Mens andre er drevne og var gode forbilder på hvordan vi vil ha det i teltet.

Noen av speiderne og Lise stod for matlaging, det ble ei stor gryte med orntlig “Speidermat”. mens andre plukket bær til deser. Det smakte utrolig godt, både gryta og bæra forsvant.  Vi lekte litt før vi etterhvert gikk en kveldstur opp på Månen, ikke alle kom helt opp, da jakta på kantarellen, tok litt av for enkelte. Men en fin tur ble det for alle. Så ble det tid for å finne soveposen, og det gikk ganske greit for alle..

På lørdag var det knivmerke som stod for tur etter frokost og litt leik, med gode emner ble det spikket  mange smørekniver.

Takk for en fin tur!