Stykket-tur for Flokken 1-2 april

Til helga blir det endelig tur igjen! Vi hadde planlagt å bruke ski til og fra hytta men grunnet rapporter om lite snø og tildels dårlige forhold så dropper vi skiene og går på beina. Av organiserte aktiviteter så blir det oppsett av gapahuk og “vær beredt”- merket som vil ta det meste av tida. Ellers så pleier speiderne til å være flinke til å finne på egne aktiviteter så tida kommer til å gå fort denne gangen også. Vi ligger inne på hytta men er ute det meste av tiden ellers.

Vi stiller med ingredienser til middag på lørdag som vi lager i fellesskap og speiderne tar med egen tørrmat til 3 måltider.

Vi møtes på Våddan kl 1100 på lørdag og returnerer til samme sted på søndag kl 1330. Dersom det er noen som ikke skal være med så meld fra så fort som mulig slik at vi kan beregne maten best mulig.

Forslag til pakkliste:

Sovepose, liggeunderlag, tørrmat til 3 måltid, kakao-pulver el til varm drikke, drikkeflaske, kopp, tallerken, bestikk, hodelykt, regntøy, støvler, 2 ekstra sokkeskift, ekstra undertøys-sett, 1 ekstra truse, 2 par votter/hansker, lue, tykk genser, speiderskjorte, leirbålskapp, speiderskjerf , speiderkniv og smågodt til leirbålet (maks 30kr).

 

Det er meldt mildt og delvis vått vær til helga og i kombinasjon med litt snø så blir vi fort våte. Det er fint om speiderne pakker i vanntette poser slik at de tørre skiftene fortsatt er tørre når de skal på kroppen:-)

 

Vi gleder oss til å se dere i helga!