Landsleir 2018 – Futura

Snart er det landsleir på Lånke for KM-speidere og vi skal være med! Leiren er fra 30. juni til 7. juli.  Denne siden vil oppdatert med gjeldende informasjon. Generell informasjon om leiren finnes her: http://futura.kmspeider.no

Det er påmeldt 23 speidere, seks ledere og tre rovere fra Charlottenlund. I tillegg får vi med to speidere fra Vikhammer og to rovere fra Australia.

Oppmøte:

Det blir felles avreise fra lokalet lørdag den 30. juni, kl 10:00. Ta med sykkel og/eller forelder med bil. De som har lyst sykler til Lånke. Foreldrene deltar i kjøredugnad. Ta gjerne med henger hvis du har.

Avslutning:

Vi river leir, pakker og drar hjem på formiddagen lørdag den 7. juli. Speidere og utstyr må hentes på Lånke.

Lommepenger:

Vi ønsker at alle har nogenlunde likt med lommepenger og foreslår en maksgrense på 500kr. Mat og aktiviteter under leiren er dekket av kontingenten og det er i utgangspunktet ikke nødvendig med penger.  Vanligvis pleier det å være salg av speidereffekter, leir- t-skjorter og kioskvarer på området.

Cashless betalingssystem: 

Betaling i kiosker, kafeteriaer og i speriderbutikken inne på leiren vil foregå med Cashless-armbånd. Hver deltaker vil få et armbånd med en nummerert brikke. Denne kan registreres på www.cashless.no og fylles med penger. Teknisk informasjon om Cashless finnes her.

Brikker kan hentes på lokalet lørdag formiddag den 23/6 fra 9:00.

Bidrag fra foreldre:

Vi ønsker hjelp fra foreldre til transport av utstyr frem og tilbake til Lånke.

Helsekort: 

Alle deltakere må fylle ut og ta med signert helsekort som  lastes ned her.

Pakketips:

Pakk for ei uke i telt i Trøndelag, inkludert et døgn på haik, i all slags vært. Sovepose, liggeunderlag, spisesett med pose, termos, regntøy, sekk til haik.

Ta med niste for lørdag formiddag. Det kan tenkes det går litt tid før vi kommer i orden.

Ledere på leir

Eivind Smørgrav, Petter Gjerp, Kim Ivar Andersen, Bjørn Olav Brekken, Karen Madsen og Lise Brekken.

Hjemmeleder

Bente Seljestokken, tlf 99162727