Nyttårsfest 13. januar 2020

Invitasjon til nyttårsfest

Speidere, søsken, foreldre og annen familie inviteres til nyttårsfest mandag 13. januar på Folkets hus på Ranheim. Dørene åpnes kl 17, og kl 18 blir det underholdning av speiderne og loddsalg.

Vi planlegger dette som en kurvfest der alle tar med mat til felles bord. For å få en grei fordeling mellom salt og søtt ber vi om at speiderne i Flokken tar med kake. Tropp og Bever ber vi ta med annen mat som kan spises med fingrene, f.eks. påsmurte rundstykker, pizzasnurrer el.l. Foreldrerådet sørger for kaffe og saft til drikke.

Ta med egen kopp/tallerken, så slipper vi å bruke engang-servise!

Salg av brukt speiderutstyr

På samme måte som ved tidligere arrangementer oppfordrer vi alle til å se gjennom boden/klesskapet og ta med det husets speider(e) er vokst fra, men som fortsatt er i en stand til å fortjene flere turer. Merk tingene med vipps-nr, navn og pris, og legg det i vår selvbetjente “bruktbutikk” under nyttårsfesten!

Vi håper mange har mulighet til å bli med! Velkommen!

Hilsen Foreldrerådet